A Google térképről hogyan lehet képet elmenteni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 14:19
11/18 anonim válasza:
#7: Az nem a képről ad linket, hanem a Maps-beli pozícióról. Próbáld már ki...
Kérdező: a #6-os megoldással mi a gond?
12/18 A kérdező kommentje:
Melyik az a print screen gomb és a photospacen mikor nyomjam a ctrlv-t?
2016. jún. 5. 16:14
13/18 DjImipapa válasza:
Bocs de már röhögök....ennyire analfabéta nem lehetsz....
1 kezdd el nézegetni a billentyűidet, hátha megtalálod jobboldaltfent valahol....
2. Elegendő a paint, ami kötelező, és amint üres fehér az alapja, máris beilleszthető..
3. Használd az irfanview képnézőt, annak van egygombos fényképmentője.....
14/18 A kérdező kommentje:
Ja nekem arra Insert van írva.
2016. jún. 5. 16:34
15/18 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, akkor sem megy. Megnyomom í print gombot nem történik semmi
2016. jún. 5. 16:41
16/18 DjImipapa válasza:
i print??? olyan nincs. PrtSc-SysRq, ez az f12-től jobbra van. bár legalább leképezhetnéd a billentyűdet, vagy egyáltalán gép-laptop, vagy mi ez? azt megnyomva nem is történik semmi, megnyitva a paintot annak üres ablakába egyet beleklikkelve máris mehet a Ctrl+v kombó, arra beteszi. De már írtam, irfanview opciók, képernyőfényképezés az akárr 100 képet is csinál, anélkül, hogy illesztgetni kéne!
17/18 A kérdező kommentje:
Az infraview hová menti a képeket?
2016. jún. 5. 20:45
18/18 DjImipapa válasza:
Ahova akarod, megadható neki!😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!