Tömörített file tartalmát miért törli a gép kicsomagoláskor?
4 file van benne. Abból 3 ok. De az .exe file nem indítható, és törlésre kerül. Gondolom a védelem vírusnak, stb. nézi. Hiába függesztem fel a valós idejű védelmet, és teszem a kivételek közé akkor is törli és nem nyitja meg.
Tud valaki valamilyen megoldást?
Smart security 9 és Advanced system care 9 és összes tartozéka van a gépemen.
Előre is köszi a segítséget.
mi ez a mappa? (rar, zip, stb...?)
a tömörített mappa tartalmát, letudod fényképezni bármelyik képernyőkép mentő alkalmazással.
ennek a képnek a linkjét másold ide be.
Smart security-ben állítsd be (Beállítások) hogy a fertőzött fájl ne kerüljön azonnal törlésre, csak értesítést küldjön róla....
esetleg a KIVÉTELEK közé (Ellenőrzésből kizárt elérési utak...) teheted azt a tömörített mappát amit nem akarsz ellenőriztetni!
más...
Megtisztítási szintek
A valós idejű védelem három megtisztítási szinttel rendelkezik (elérésükhöz kattintson A ThreatSense keresőmotor
beállításai elemre a Valós idejű fájlrendszervédelem csoportban, majd kattintson a Megtisztítás gombra).
Mindig rákérdez – A program nem tisztítja meg automatikusan a fertőzött fájlokat, hanem megjelenít egy
figyelmeztető ablakot, és a felhasználó választhat a műveletek közül. Ez a szint a tapasztalt felhasználóknak ajánlott, akik tisztában vannak azzal, hogy mi a teendő a fertőzések esetén.
ha ez nem segít, az Advanced system care 9-ben kapcsold ki azt, hogy a Winfossal együtt induljon.
(csak akkor fusson, ha azt Te manuálisan indítod!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!