Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hibás a windows 10?

Hibás a windows 10?

Figyelt kérdés
Befagy az asztal néha. Sokszor kidob az alkalmazásokból. Már nagyon bánom hogy átváltottam windows 10 re. Megnéztem cmd ben nem-e sérültek-e a windows fájlok. Nem irt semmi hibát. De már nagyon elegem van. Az elöbb fél órát vártam mire bejött a firefox. A gépem nem szar, mielött valaki leirná. Valaki tudna segiteni?

2016. jún. 3. 20:10
 1/6 anonim válasza:
rakd vissza akkor
2016. jún. 3. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:
hát lehet az lesz :/
2016. jún. 3. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem hibás, de tele van úgynevezett bugokkal (kisebb problémákkal)... valakinél nem mindig jelentkeznek ilyenek, valakinél pedig majdnem mindig.

Valakinek a konpatibilitás, valakinek a lassúság, és még sorolhatnám mi a baja...

Kevés embernek felel meg tökéletesen a Win 10.

Minél hamarabb rakd vissza! :)

Ha valamilyen régebbi Windowsról az ikonról frissítettél, lehet az a baj. Így még több bug lehetséges.

De szerintem hagyjad úgy ahogy van, Win 7 vagy Win 8!

Üdv.:

MakroBox

(YouTube)

2016. jún. 3. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Frissítés után sokan hasonló problémákról írtak.

Tiszta telepítés lenne a jó 10-ből, a serialt kihagyod és regisztráltnak fogja felismerni...az itt hallottak szerint.

2016. jún. 3. 20:59
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon rendesek vagytok :DD.
2016. jún. 3. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Válts vissza,jah és nekem is ezzel gyűlt meg a bajom.Törött Win 10-ről van szó?
2016. jún. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!