Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lesz ha lejár a Win 8 license?

Mi lesz ha lejár a Win 8 license?

Figyelt kérdés

A laptopomon Linux volt, és egy ismerős tett rá legális WIN8-t. Most figyelmeztet a laptop,hogy hamarosan lejár a licens. honnan lehet tudni, hogy mikor pontosan? Egyik nap el se tudom majd indítani?

Az ismerős nem elérhető,hogy megadja a kulcsot,meg aktiváljon...én ezekhez nem is nagyon értek.

A gépházban olyan kulcsot találtam, hogy XXXXX-valami és itt öt betü. Ugyanakkor a lap alján azt írja, 5x5 karakteres a kulcs, amit a cd borítóján vagy alján lehet leolvasni.

Ha lejár, egyáltalán nem tudom használni? Mindent le kell szedni róla és mondjuk WIN7-et rátenni?

2016. jún. 3. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha lejár ugyan úgy tudod használni a dolgaid,csak baszogatni fog fogy aktiváld.
2016. jún. 3. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Youtube-on keres rá: Windows 8 aktivátor
2016. jún. 3. 19:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Rákerestem Youtubon, de minden angol nyelvű. valami segédprogramot mutogat,amivel aktivátort lehet generálni, de valaki azt mondta, rossz tapasztalatai vannak evvel, merthogy sok minden sz.r is települ vele a gépre,ami azt megfertőzi.

Más ötlet, ha nincs birtokomban a WIn8.1 Pro telepítőcédéje és annak csomagolásán a kulcs? DOsból valahogy nem lehet kiolvasni?

2016. jún. 15. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!