Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Smart steam emulator miért...

Smart steam emulator miért nem müködik?

Figyelt kérdés

Age of empires 2 HD. 2 állomány van, az egyik SseLauncher alkalmazás, a Másik egy mappa Smartsteamemu. A mappán belül vannak dll fájlok, konfigurációs fájl, és van egy olyan alkalmazás hogy smartsteamLoader.

Eddig amikor még müködött a játék, simán az sselauncherrel ment, megnyitva, hozzá lehetett adni, vagy behúzni a játék inditó fájlt. és kitölteni ami felugott ablak. Appid, network stb..

Ugyanigy csinálom, de nem akar elindulni, kiirja hogy a startin meg az elérési út nemjó, és szerkesszem át a launcher.ini állományban.

Nemtudom mit szerkesszek át, mert ott minden benne van rendesen, ebbe a konfigurációs fájlban. a Startin résznél is rendesen kivan jelölve az inditó fájl alkalmazás.. Próbálkoztam, Létre is hozott egy másik fájlt a játék fájljai mellé, config. azon belül is megnéztem mi van, de ugyan úgy jól be vannak állitva.

Régen mikor próbálkoztam, emlékszem, mintha valamit ugyanigy beirtam volna vagy átirtam volna valamit, elmentettem, és el is indult rendesen. De most nem tudok rájönni nem emlékszem.. Mit és hogy kéne helyesen csinálni ?

Még annyi az érdekes, ha ezt a steamot mindenestül a játék mappájába húzom, és betölteném ebbe az SseLauncherbe a játékot, akkor a programon belül, nem Ir ki semmi elérési utat, nincs megadva, ha meg is adom, nem teszi be. Viszont ha ezt a SseLaunchert az asztalra kihúzom és onnan próbálom behúzni a játékot akkor kiirja az elérési útját rendesen.

De alapból nem értem, hol hibázik, mi a gondja, hogy azt az ablakot dobja elő és ezt Irja: "Unable to launch game. Make sure the "target" and Startin" folder point to correct path and folder."

2016. jún. 3. 15:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!