Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 8.1 volt eddig a gépen,...

Win 8.1 volt eddig a gépen, fagyás mentesen. Lefrissítettem Win10-re és azota 15x fagyott be gépre ebből 3x 10perc után se működött?

Figyelt kérdés

Amit megfigyeltem pl: defender beindítás után kiakassza a ssd 100%-ra de írási/olvasási sebesség meg alig van.

Elindítom az defendert keressen vírust,de most hiba mentes,csak amikor automatikusan indul akkor van baj.

Most meg freemake akassza meg 100% ssd,és nem reagál semmire.(win8.1-nél is használtam ott ment hiba mentesen)

Tipp,ötlet bármi?

2016. jún. 3. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Ha a Microsoft kiad egy új oprendszert, egy pár évig ne használd. Addig tart ugyanis legalább, amíg nagyjából használható oprendszerré pofozzák a terméküket.
2016. jún. 3. 12:00
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
100%

A korábbi Windows rendszerről való frissítés, az esetnek legnagyobb részében, rengeteg bugot, instabil lassú működést okoz. Ez nem csak Windows 10 -nél van így. Ilyen, mióta csak Windows létezik.

Rakd újra tiszta telepítéssel a 10 -et, és megszűnnek a problémáid.

Ha ugyan azt a verziót rakod fel, amire frissítettél. nem kell megadnod termékkulcsot se, a rendszer automatikusan beaktiválja magát élő internetkapcsolat esetén, ha közben hardver összetétel nem változott.

2016. jún. 3. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm,de nem szeretném újra telepíteni.

Akkor vissza varázsolom rá a 8.1-et.

2016. jún. 3. 12:24
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Te tudod, de szerintem nem nagy vérsz@rás, és hidd el megéri.

Nem csak a levegőbe beszélek, mások tapasztalataira alapozva, hanem a saját bőrömön tapasztaltam ki. Pl. legutóbb az újabbik gépemen Windows 7 SP1 -ről tértem át 10 -re, ami már egy 4 éves telepítés volt.

Eleinte jónak tűnt, aztán észrevettem hogy egy csomó program nem nyílt meg, vagy működés közben összeomlott. Utána a start menü adata be a kulcsot, meg se nyílt. Akkor lett elegem. Vettem a fáradságot, felraktam tiszta telepítéssel a 10 -et, utánra felraktam a programokat amit eddig használtam. Lekopogom, de minden megy mint az óramű. Nincs vele semmi gondom.

2016. jún. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!