Bármilyen plugin magyarosítása lehetséges?
Hogy lehet azt megcsinálni hogy letudjak fordítani bármilyen plugin?? Pl.: mcMMO,Worldedit...
Előre is kösz a válaszotokat!
Igen minden plugin magyarosithato, viszont talalkozhatsz kissebb nagyobb akadalyokkal:
60% gond nelkul magyarosithato a fejleszto altal letrehozott messages, lang stb.yml kiterjesztesu fajlokban.
30% csak class fileokbol magyarosithato (ilyenkor ajanlott egy inclassfile editor nevu program hasznalata aki megkeresi helyettunk a stringeket)
7% nem tartalmaz stringeket (pl nofalldamage, noweather es hasonlo kis szerepet betolto pluginok)
A maradek 3% pedig komoly programozoi tudas nelkul magyarosithato csak, mivel irasvedett fileokat osztanak meg velunk, illetve azon belul is sokminden legtobbszor byte alapu titkositast kap (bar a mi kis magyarositani kivant szovegeinket nem valoszinu hogy vissza kene fejteni ugyanis nem sok ertelme van oket letitkositani)
Az utolso 3% mondjuk nagyon ritkan fordul elo, fokent premiumos pluginokban lasd AAC, vagy AgarioMc (viszont azt is tudni kell hogy ezek a legkonnyebben magyarosithato pluginok csak egy-ket szo az admin guiban vagy admin feluleteken nem magyarosithato csak ez pedig senkit sem zavarhat.
Mcmmoval meg sosem foglalkoztam, worldeditbol mi is magyar verziot hasznalunk, ugyan ugy mint plugmanbol es worldguardbol is. (Bar ne kerdezd meg mennyire unatkoztam, hogy ilyen pluginok magyarositasara kerult sor:D)
Remelem valaszt kaptal a kerdesedre.
De pl.: az mcMMO hol lehet??
Tudom van magyar váltózata (plugin rá) de én egyedül akarom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!