Szállodában maradt személyes tárgy, "menthető" még?
Voltam egy céges rendezvényen hétvégén és egy ruhadarabot ott hagytam véletlen a szobában, nem értékes vagy ilyesmi de gondolkoztam hogy jelzem nekik. Mi történik az otthagyott dolgokkal??
Van értelme? El tudják küldeni nekem postán?
Nem értem....
1: mi a f....sz köze van a programok kérdéscsoporthoz.
2. Ennyire szerencsétlen nem lehetsz, azonnal telefonálni jóval könnyebb a szállodába. Ott meg is tudsz mindent!:(
csak a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi köszönöm kedves első a kulturált választ.
A témaválasztás véletlenül sikerült valószínűleg mellékattintottam.. Mea culpa..
Én egy ruhát hagytam egy 4*-osban....pár hónap múlva vettem észre, szerintem full bunkók, hogy nem szólnak, mert én is cégesen voltam, tehát k.....vára tudják, hogy kinek kéne szólni és ki volt a szobában természetesen.
Minél hamarabb szólsz, annál nagyobb az esélye, hogy meglesz, egyszer a hajvasalómat hagytam Zalakaroson, de az gyorsan kiderült és utánam küldték..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!