Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fallout 3 DLC probléma, mi...

Fallout 3 DLC probléma, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Leszedtem 3 kieget a fallout 3-hoz (op. anch., pit, broken steel), fel is raktam, viszont a data files-nál hiába pipálom be h betöltse őket nem megy. Mikor újra megnyitom a pipa már sehol nincs csak az alap játéknál. Próbáltam már 1.1-es patchel, 1.7-es angol, s amerikai változattal is. Valami öltet?
2010. ápr. 10. 22:51
 1/4 anonim válasza:

Ja!, az összes játékkal kapcsolatos dolgot google-n megtalálod, vagy egy járék forumon...

Mellesleg van aza fárnya readme, amit ti erőszeretettel nem olvastok el, abba le van írva a "minden" még a patchek nem is van readme je,

Angol+readme+ész="no problem"

ha a 3 bűvös összetevőböl vmi is hiáynzik, ez lessz az eredménye...

2010. ápr. 10. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
igen köszönöm az utasítást, de google-ben is kerestem már, és a readme-t is átböngésztem, az elképzelhető hogy valami átsiklott a szemem, de ha kb 1 órája keresek vmit akkor felteszem a kérdést.
2010. ápr. 10. 23:03
 3/4 anonim válasza:

akkor vmelyik Patch-od üti a másikat, ARMA-s tapasztalat:)

vagy nem eredeti a game-ed, és a patchel kiüt ez a hiba.

vagy rossz helyre raktad a cuccokat.

meg megfelelő verziód van, vagy ezekhez a modokhoz kell egy másik mod,

ezek mind JoOp és ArmA tapasztalatok, szal lövésem sincs

de pár ötletet írtam:)

2010. ápr. 10. 23:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, megpróbálom őket, pl felrakni egy másik helyre
2010. ápr. 10. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!