Eddig gond nélkül meg tudtam nézni az internetes videókat (pl. a YouTube-on), egy Windows újratelepítés után ez már nem megy. Mi lehet a probléma?
Eddig ilyen még soha nem fordult elő.
Tegnap újratelepítettem a Windows 10-et. Mindent feltelepítettem amit telepítés vagy újratelepítés után szoktam, mégis a YouTube-on pl. ez fogad:
A képen a felirat: Nincs támogatott formátumú vagy MIME-típusú videó.
Fogadni merek, hogy Firefox böngészőt használsz!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__58..
Próbáld meg telepíteni az Opera böngészőt és ott indítsd el a YouTube videók bármelyikét!
Ha nem jelentkezik a hiba, akkor a Firefox böngészővel van a gond és azt töröld ki!
Szerintem ne kapkodd el a Firefox böngésző bűnbakká való kinevezését! Nálam Win10 és Firefox (nem csak ez) működik, és működik. Az újratelepítést gondold át, mi csúszhatott el! Más böngészővel persze próbálkozhatsz, de a Firefox-szal is működni fog, ha megtalálod a hibát.
Nekem volt régebben egy olyan jelenségem újratelepítést követően, hogy nem indultak a videók, csak egy zöld vásznat mutatott a lejátszó. Nálam speciel a hardveres gyorsítást kellett kikapcsolni. Csak találgatok, de lehet, hogy újratelepítéskor a telepítő belenyúlhatott, holott senki nem kérte rá.
Sikeresen megoldódott a problémám. A jobbklikkes menüben a preferált video formátum valamiért átállítódott mp4-re. Visszaállítottam webm-re és most már működik.
Köszönöm a segítőkész hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!