Photoshoppal kapcsolatban valaki tud segíteni nekem?
Figyelt kérdés
Egy projekthez kéne körbevágnom 5 rajzot, de csak az elsőt sikerült megcsinálnom, utána kiírta, hogy lejárt a Trial-om.
Tudtok esetleg egy másik programot, amivel ilyen hatékonyan lehet körbevágni egy képet? Vagy valaki esetleg meg tudná nekem csinálni?
2016. máj. 25. 22:19
1/7 anonim válasza:
Ilyen egyszerű művelethez nem kell Photoshop. Bármelyik ingyenes képszerkesztővel meg lehet csinálni, pl. Irfanview, FastStone image viewer, de még az office csomagban lévő Office Picture Managerrel is.
2/7 A kérdező kommentje:
De ezekkel hogyan lehet körbevágni? Arra gondoltam, hogy tényleg körbevágás, mármint van egy rajz egy lap közepén, azt beszkennelem és a lap helyett fehér hátteret szeretnék. Ezt akarom csinálni. De az első programban ezt például nem lehet. (vagy legalábbis nem találtam)
2016. máj. 25. 22:41
3/7 Hominida válasza:
Akkor próbáld meg inkább a GIMP-pel, az ingyenes, és elég sokat is tud.
4/7 tabaki válasza:
Látni kéne a képet, így nem sok értelme van a diskurzusnak. A Gimp (meg még néhány egyéb ingyenes képszerkesztő is) biztosan tudja, egyszerű feladatokban nincsenek hátrányban a Photoshophoz képest. Kérdés, hogy nincs-e valamilyen szempontból még jobb lehetőség.
5/7 anonim válasza:
Körbevágni, vagy kivágni? FastStone nem tudom hogyan tudná, de érdekelne. Photoshop ügyben, ha nem találsz megoldást, akkor ezzel a verzióval tudnék segíteni [link] innen már nem letölthető.
6/7 tabaki válasza:
@#5:
Nnna, így aztán Kérdező sose tudja meg, milyen jók az ingyenes programok...
7/7 anonim válasza:
Igaz, de már valamilyen szinten csak elkezdte használni azt, ráállt... :)) Amúgy tök jó a GIMP is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!