Hol tudom beállítani, ha Print Screen-nel csinálok egy képet, a kép felbontását és minőségét?
böngészőbe illeszted be vagy mi? illeszd be paintbe. Egyébként semmit nem lehet állítani (csak külső programmal), azt a felbontást, színmélységet stb használja, amit az asztalod.
Kipróbálhatod ezt is, ha sehogy se működik a dolog: [link]
nos, mivel sokat nem tudok már hozzátenni (és ez a funkció tudtommal nem is tud "elromlani") ezért két dolog már csak:
1) amikor paintbe beilleszted még jó a kép? (látod a méretét, hogy nagy vagy kicsi egyértelműen) mert ha igen, akkor a mentésnél lesz vmi elcseszve, próbáld esetleg egy másik képszerkesztőbe beilleszteni
2) kicsit bonyolultabb, de ha letöltöd a onedriveot (amibe MS fiókkal tudsz belépni) annak van egy olyan funkciója, hogy az összes print screent felhőbe menti, utána már csak kimásolod az asztalra vagy küldöd tovább fb-on.
googliba nem is találtam ezzel kapcsolatos hibát, pedig az a google.. :D
utolsó esélyként megemlítem, hogy csinálhatsz egy új fiókot a gépen és kipróbálhatod, hogy úgy jó-e, de ennyi.
Am az 1. kérdésemre nem adtál választ, miszerint a paintbe rendben van-e a minősége a frissen beillesztett képnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!