Ha csatlakoztatok egy pendrive-ot, vagy cd-t, akkor kidobja az Adobe Lightroomot. Hogy tudom visszaállítani, hogy megkérdezze, mit csináljon?
Figyelt kérdés
Amikor beraksz egy cédét. Kijön egy ablak, hogy mit csinálsz, megnyitás vagy ez vagy az. Na nekem azt kéne vissza állitani, és letiltani, hogy a programot elinditsa. Mert minden esetben elinditja.2010. ápr. 10. 15:29
1/2 anonim válasza:
vezérlőpult->hardver és hang->automatikus lejátszás
itt tudod változtatni, hogy mi történjen az egyes adathordozó- és eszköztípusok behelyezésekor
2/2 A kérdező kommentje:
köszi már sikerült, csak nem ezzel amit te mondtál, még előtte rájöttem. Vagyis megoldottam :) Köszönöm!
2010. ápr. 10. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!