Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A "módósítás dátuma" miért...

A "módósítás dátuma" miért nem frissül a mappáimban?

Figyelt kérdés

Adott egy mappa, benne még több száz mappa és azokban pár százezer fájl.

A probléma hogy hiába van módosítás dátuma szerint szortírozva, csak akkor frissülnek a mappák sorrendjei megfelelően ha én jobb klikk beillesztéssel vagy megynitás után ctrl+v vel rakok bele valami újabb fájlt.

Ha egy alkalmazás rak bele a mappákba képeket vagy más fájlokat akkor gészen addig nem frissül le a sorrend amíg rá nem megyek a főmappára jobb gombbal és meg nem várom amíg a méret résznél teljesen meg nem nézi hogy hány giga helyet foglal a HDD-n

A másik érdekesség hogy ez csak azokon a HDD-ken mutatkozik ahol csak adatokat tárolok, azon a HDD-n amire a win telepítve van tökéletesen működik jelenleg is a módosítás dátuma szerinti frissítés.

Amiket eddig próbáltam:

Ntfsdisablelastaccesupdate állítgatása hatástalan

A mappák nézeténél minden visszaállítottam alapbeállításra, több helyen többször is, ez sem használ

A mappák keresés részénél is állítgattam mert valahol azt írták hogy az megoldhatja, hát nálam nem

2016. máj. 23. 14:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!