Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Google Chrome hiba?

Szotymag kérdése:

Google Chrome hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy ma délelőtt elkezdte a Chrome ezt a hibaüzenetet kiírni:

Nem sikerült a bővítmény betöltése innen: C:\Program files (x86)\Google\Chrome\Application\50.0.2661.102\resources\gaia_auth, A jegyzékfájl hiányzik vagy nem olvasható.

Valamint jobb alsó sarokba értesítésekben kiírta, hogy a bővítmények nem tölthetők be. Egyiket sem sikerült neki. Semmilyen honlapot sem tudok megnyitni. Viszont az Edge működik. Win10-et használok.

Amiket próbáltam:

CCleanerrel végignéztem a gépet, kijavítottam a hibákat, amiket talált, lemezkarbantartót és töredezettségmentesítőt is lefuttattam, újratelepítettem a chromeot. Ezek egyike sem használt.

Előre is köszi a segítséget!

2016. máj. 22. 15:40
 1/2 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok :-/. Látom elég rég írtad ki a kérdést, azóta találtál megoldást?
2016. júl. 28. 12:30
 2/2 lacii0825 válasza:

Sziasztok :)

Nekem is ez volt a problémám.

Csak annyit kell csinálni, hogy:

1. Jobb egérgomb a Google Chrome ikonjára és tulajdonságok.

2. A "Cél"-hoz ami be van írva csak ennyi kell hagyni:

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

(vagyis ami ezután van töröld ki!)

3. Alkalmaz

4. Ok

És elméletileg most már jónak kellene lennie.

:)

2017. máj. 1. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!