Camstasia Studio 8 programmal hogyan lehet egy videóba, egy másik videó részletét belerakni?
→ → Hogyha azt gondolod, hogy ezzel most mindent megmagyaráztál, fel kell, hogy rázzalak: Még mindig csak annyival tudunk többet, hogy ezt a valamit, ezt az izét, amit akarsz, pont középen szeretnéd látni. Mivel azonban az első válasz ellen annyira kapálódzol, megpróbálok kizárásos alapon olyasmire tippelni, hogy mondjuk az egyik videón szereplő figurát vagy tárgyat szeretnéd a másikba belemontírozni. Erre két módszer van: Vagy embertelenül unalmas és nem túl pontos munkával minden egyes kockán kivágod ezt a holmit az egyik videó képéből, és beilleszted a másikéba, vagy eleve a trükkmunkára alkalmas (általában élénk kék vagy zöld) háttér előtt veszed föl a berakni kívánt részeket.
→ → Ha esetleg ráhibáztam, és efféléről volna szó, az én tudományom itt véget ér. Camtasia-ügyben megintcsak Pannóniás a spiller, hátha erről is ki tud okosítani. Hogyha nem, akkor "zöld háttér", "green screen". "bluebox", "chroma key" keresőszavakkal guglizhatod elő a témát.
Valami ilyesmire gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=9DO0EOR75YA
Csak én a videómba csupán egyetlen kivágott részletet szeretnék betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!