Ez normális? (többi lent. )
Figyelt kérdés
Az üres tálca, tulajdonképpen a nagy semmi 34%-ot visz a RAM-ból. Oké, fut a víusírtó, a Steam stb..., de akkor is csak 26% körül szokott lenni. Ami most a legtöbbet használ, az a "Szolgáltatás Gazda: Helyi rendszer" háttérfolyamat. Majdnem 5%-ot. Normális ez a szám?2016. máj. 21. 21:42
1/4 meszike91 válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy mennyi RAM-od van. De szerintem rendben van, azért van a ram-od hogy kihasználd.
2/4 anonim válasza:
"a nagy semmi" mögött rengeteg dolog van, csak nem látod.
hardverek vezérlése, program futtatási környezetek alap szolgáltatása (.net), háttér szolgáltatások olyan alap dolgokhoz mint lemez elérés tárolás -tól, komplexebb hállózat megosztás kezeléséig...
Szóval igen, ez egy modern rendszer átka...
De hogy elkeserítselek nézd meg a böngészőt mennyit zabbant, pár lap, és 1~2 órás böngészés után.
Nekem a firefoxi simán felkuszik 1~1.5 GB -ra.
3/4 A kérdező kommentje:
2X4 Giga ram van a gépben. Igen tudom, nagyon sok háttérfolyamat van, de ennyit nem szokott vinni. Köszi a válaszokat!
2016. máj. 21. 22:49
4/4 anonim válasza:
Nekem 4GB RAM van a gépen, de csak 1-6%-ot használ. Ha rengeteg programot telepítettél a gépre, akkor normális. Másesetben valami nincs rendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!