Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy aktivaljam a win 10-et?

Hogy aktivaljam a win 10-et?

Figyelt kérdés

Vettem egy gepet, a boltban azt mondtak, ami a win. hivatalos oldalan is van. Tehat automatikusan aktivalva van, nem kell cd, meg kulcs meg semmi. (Nincs is rajta a matrica a gepen.)

Eddig ok is, hasznaltam par honapig az aktivalt windowst, de nem reg kiirta,hogy aktivalnom kellene a wint, megprobaltam, de nem aktivalja, ehelyett hibakodott ir ki, es egy datumot, hogy kb 1 het mulva elevul. Meg 2 ev garancia van ra. Viszont szerintem ha visszmegyek sik hulyenek fognak nezni, mert elvileg mukodnie kellene.

Legyszi segitsetek! 19 eves no vagyok, nem egy info zseni, szoval ha lehet, akkor ne "infos nyelven". Koszonom.

2016. máj. 20. 12:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy kulcsot be tudnek irni, azt engedi, de azt meg nem tudom. Az utolso 4 szamjegyet kiirja, elotte meg csak x-eket. Szoval nem tudom a kulcsot, es ha nincs hivatalos matricam, meg sehova se volt leirva, akkor azt honnan kellene tudnom? :S
2016. máj. 20. 12:39
 2/5 Lajos54 ***** válasza:

Az rendben van, hogy újabban telepítő lemezt már nem adnak a telepített Windows-zal eladott gépekhez, de matricának kellene rajta lenni. Azon pedig természetesen a kulcsnak.

A gép számláján szerepel a Windows?

Nem lehet, hogy "csak úgy" felpakolták rá, de valójában nem is jogtiszta?

Minden esetre nem ártana tisztázni az eladóval, amíg még időben van...

2016. máj. 20. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi a hibakód?
2016. máj. 20. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Hibakod: 0xC004F074
2016. máj. 20. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmi otlet?
2016. máj. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!