Parancssor nyelvének magyarra állítása?
Figyelt kérdés
Az Insider program óta használok Win10-et, akkor még angol volt maga az OS, de azóta már jött ki magyar nyelvi csomag. A lokalizáció is Magyarország, a nyelv is, a parancssor mégis angolul köszön vissza. Valahol át lehet állítani?
Különböző parancsokról kell screenshotot csinálnom, és kikötés, hogy magyar legyen.
2016. máj. 20. 08:52
1/7 Dongaben válasza:
Csak a "kiegészítő" szöveg magyar a parancssorban. Maguk a parancsok sosem lesznek magyar nyelvűek. (Szerintem...)
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, úgy értem, hogy magáról a visszajelzések szövegei legyenek magyarok. Tehát pl. ping parancsnál a változók leírásai magyarul legyenek.
2016. máj. 20. 09:10
3/7 Dongaben válasza:
Szerintem a frissítés ezt kihagyta... Egy alapból magyar nyelvű rendszernél talán már ez is magyar...
4/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a másik gépen, azon már magyar releases Win10 van, és ott is angol a parancssor.
2016. máj. 20. 09:22
5/7 Dongaben válasza:
Akkor passz. Az egyik gépemen Win 7 van, abban magyarul írja a szöveget. Igazából mindegy volna, hogy milyen Windows... A parancssor ugyanaz.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen. Ráadásul a feladat felét már megcsináltam egy benti gépen amin Win7 volt, ott ugye rendesen magyar volt. Gondoltam, hogy majd itthon folytatom, de nem gondoltam, hogy ilyenbe ütközök. Most emiatt nem szeretnék másik OS-t telepíteni.
2016. máj. 20. 09:35
7/7 Dongaben válasza:
Én keresnék egy barátot, ismerőst, akinél más Op. rendszer van, és hajlandó rövid időre segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!