Steam Guard hiba?
Figyelt kérdés
Nahh az a story hogy meg volt a stem guard működött me minden de töröltem a hitelesítő kódot és a steamot újra raktam és próbáltam újra megcsinálni azt írta hogy az sms kódot írjam be nem küldött semmit ezért vagy hatszor újra pakoltam de akkor se küldött ezért hagytam utánna pár órával kaptam meg a kódot de amikor rákattontok hogy hitelesítő hozzáadása akkor ezt dobja fel: Hoppá! Sajnáljuk, hiba történt a Steam Guard állapotodhoz való hozzáférés közben. Ez mi és hogy tudom megcsinálni?2016. máj. 19. 21:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!