S.m.i.L.E. kérdése:
Vettem egy úl laptopot, és nem tudom, hogy a webkamera használatához milyen programot kell letölteni? :O Légyszi segítseteek!?
Figyelt kérdés
A lapotopom MSI-GS70, és a webkamerát szeretném üzemeltetn, Milyen programot kell letöltenem?2016. máj. 18. 11:42
1/4 P.O.C. válasza:
Sanszos hogy webkamera driver kell neki.
De mivel a hivatalos oldalon nincs, így a támogatott Windowsoknak magától fel kell hogy ismerjék.
2/4 A kérdező kommentje:
Magyarul nem tudni mi baja, és vigyem el valakihez aki ért is hozzá?
2016. máj. 18. 15:45
3/4 P.O.C. válasza:
Én nem hiszem, hogy elektronikailag lenne hibás.
Van olyan típus, hogy a kamerát külön gombbal kell ki-be kapcsolni. Nekem is volt régen egy MSI laptopom még a Core 2 Duo korszakból. Az is ilyen volt.
De az is lehet hogy valami funkció gomb FN + (akármi), nézd végig az ikonokat a billentyűzeten.
Egyébként az azt használó programok pl. Skype is be tudja kapcsolni a legtöbb esetbe.
4/4 A kérdező kommentje:
értem. megpróbálgatom, köszönöm :D
2016. máj. 18. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!