Miért nem indul el az internet a gép bekapcsolása után 10-15 percen keresztül?
Az AVG Internet Security 9.0 telepítése után lépett fel ez a probléma. Hiába nyitom meg az internetet; vagy lefagy, vagy meg sem jelenik az ablak.Érdekes, hogy 10 perc után minden remekül működik. Nincs más vírusvédelmi szoftver a gépemen, Mozilla Firefoxot használok. Szerintem a tűzfal beállításoknál lehet valami probléma. A böngészőnél speciális beállítások vannak életben jelenleg, átállítsam?
Vagy más beállításokat végezzek?
Adatok gépemről:512 MB RAM, Windows XP, SP3, Processzor AMD x86 2500+, CPU rendben 0-10-20%(nincs vírus), lapozófájl kicsit nagyra nő 600-800 MB-ra is felmegy,de bakapcsolásnál normálisan 400-500 MB
Cseréld le azt a sz@rt.Nekem is az volt hasonló problémákkal,de meguntam és lecseréltem az Avast 5.0-re.
A gondok megszűntek.
Nehogy kidobd! Nagyonis kell manapság a szigorúra beállított tűzfal. Nekem ESS van a gépemen, ott először Interaktívra (tanuló mód) kellett beállítani, ilyenkor állandóan feldobta az Ablakot, hogy engedélyezed-e, beállítod-e állandó engedéllyel. Aztán ha ez megvan (néhány napig tart), utána Automatikusra állítottam a tűzfal szűrését. Ez minden IS-nél hasonló.
Oldal alján ott a Kapcsolat. Írjál nekik, kérjél segítséget.
Kaptál hozzá valamilyen anyagot? ESET-nél a honlapról le is tölthető.
Az ESET kb. egy nap múlva szokott válaszolni. A régebbi gépemen próbáltam megoldani a védelmet ingyenes szoftverekkel, a vége komoly trójai fertőzés lett. Erre a gépre inkább megvettem az ESET Smart Securityt három évre. Eddig semmi gondom nincs vele.
Az viszont lehet, hogy a Mozilla Firefox a gépeden fertőzött, a legjobb lenne lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!