Hogyan lehet a TocA Race Drivert levakarni a gépről?
minden ember által ismert módon próbáltam már, sem a vezérlőpultról, sem saját uninsalljával, és még a fáljait egyenkét csesztetve sem sikerül
-ja, és Total commanderrel se.
Célom A játék újratelepítése, mert nem fut.
Próbáld meg úgy, hogy mondjuk bebootoltatod a gépet egy másik vinyóról és amin van a játék azt tedd be szolga meghajtónak és így le tudod szedni a fájlokat.
Én egy rendszerfájlt másoltam ki így mert nem működött a CD író program EGYIK SEM és rájöttem, hogy a system32 egyik fájlja sérült volt és egy másik ugyanazzal a telepítőcédével feltett vinyóról lemásoltam.
/Vagy ha sehogysem sikerül telepítsd újra a gépetXDXD/(csak vicc volt:D:D)
Köszi,meg fogom próbálni ha szoftveres lehetőség nincs, de nem vagyok hardver barkácsoló-ill.mindig elbszom ha belefogok;-)))
Szimpla "Advanced User" vagyok, ezrt más tippeket is köszönök.
Újratelepíteni is próbáltam, akkor azonnal játszani akar, amit meg nem tud.
Még megpróbálom csökkentett módbsn , vagy 16 biten, stb. futtatni telepíteni, azután, ha nem megy, keresek egy uninstallert a neten, de attól kicsit tartok, mert egyszer nagyon meszívtam valami ashampoo unistallerrel, ami valamelyik magazin cd mellékletében volt ajándék. Na...
Még szerencse, hogy akkor winme volt nekem, és vissza tudtam állítani.
Ha tudtok olyan uninstallert, amely nem vágja haza a gépet, meg a registry-t, akkor köszönöm a linkeket, és amúgy meg a segítő szándékotokat. Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!