Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok ettől megszabadulni?

Hogy tudok ettől megszabadulni?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy QQ nevű videólejátszót.

Telepítésnél minden normális volt az utolsó lépésig ahol angol helyett japán betűkkel jelent meg felirat de lehetett tudni hogy az már a befejezést jelenti.

Ok ráklikk, tényleg be is fejezte.

De nincs videólejátszó, hanem helyette háromféle idegesítő mindig előugró ablak tele japán írásjelekkel.

A programok eltávolítása ablakban megjelenik de amikor probálom eltávolitani akkor is csak japán jelek jönnek elő és nem tudom melyikre kattintsak. Vagyis eddig nem sikerült, bármilyen sorrendben kattingattam.

2016. máj. 13. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendszer-visszaállítás a telepítés előtti időpontra.
2016. máj. 13. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Malwarebytes (eredeti vagy crackelt verzió) Ha kémprogram vagy vírus akkor leszedi, ha nem akkor próbáld meg megkeresni a mappát ahol van, és ott uninstall fájl, vagy csak simán töröld le és utána próbáld meg a vezérlőpultban.
2016. máj. 13. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy Tencent nevű mappában fészkel programfájlok közt de nem lehet őket letörölni vagyis néhány mappát le lehetett de attól még úgyaugy működik.
2016. máj. 13. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megoldottam másképp.
2016. máj. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!