Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet beállítani a VLC...

Hogyan lehet beállítani a VLC media playert wordben való gépeléshez?

Figyelt kérdés
Ha word-ben gépelek és a vlc-n játszom le a gépelni való hanganyagot, akkor amikor éppen gépelek és a vlc lent van az alsó sávban, akkor is reagáljon a beállított gyorsbillentyű kombinációra? Mert amikor éppen a monitoron jelen van a vlc, mindenre reagál, de amint elkezdenék gépelni, és úgy használni a gyorsbillentyűket, nem reagál semmire.
2016. máj. 11. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyorsbillentyűknél van globális opció.
2016. máj. 11. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak angolul tudom leírni, próbáld ki, hátha működik.

Preferences -- Hotkeys -- Play/Pause (Global oszlop), és ide állíts be valamilyen bill.kombinációt.

2016. máj. 11. 11:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Beállítottam a gyorsbillentyűt, és működik is, de amint elkezdek gépelni és a word van a főképernyőn és a VLC program lemegy az asztalra automatikusan, nem reagál a beállított billentyűkombinációra. Csak akkor, ha rákattintok és fent van a képernyőn. És nem értem miért. Így nem tudok dolgozni, hogy percenként, mondatonként rá kell klikkelnem, és csak úgy reagál a kombinációmra. :( Mit csináljak?
2016. máj. 11. 11:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Tehát amikor lent van a tálcán a VLC akkor nem reagál a billentyűkombinációra. Ezzel mit lehet kezdeni?
2016. máj. 11. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Es ha kikapcsolnad az automatikus talcara kicsinyitest? Hogy a word ablaka mogott legyen megnyitva?
2016. máj. 11. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt hol kell kikapcsolni? Megpróbálom. Bocsánat, én tényleg egyáltalán nem értek a számítástechnikához. :(
2016. máj. 11. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
VLC-ben nem is tudok ilyen opcióról, hogy automatikusan a tálcára tenné...
2016. máj. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!