Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Informatikát választottam...

Informatikát választottam érettséginek de nem tudom hogyan kell használni az Excelt és Accesst?

Figyelt kérdés

2016. máj. 9. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kérdésre? Attól, hogy egy kérdőjelet raksz a kijelentő mondat végére még nem lesz kérdés
2016. máj. 10. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Tegyél fel egy kérdést, hogy válaszolni tudjunk rá.

2. #9-es például adott útmutatást, de egyébként is teljesen nyilvánvaló(nak kéne lennie számodra is), hogy mit kell csinálnod: fogni egy tankönyvet (könyvtár, könyvesbolt) és gyakorolni. Így tanítják az iskolában is, ehhez mi nem kellünk. Ha pedig meg tudsz nevezni valami konkrét dolgot, amit nem értesz, akkor -> 1.

2016. máj. 10. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:
[link] itt vannak fent megoldásvideók Excelből és Accessből is.
2016. máj. 10. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Az Excelhez van egy jó kis könyv:

[link]

Igaz, a tanárnőnek (merthogy tanított engem is) van egy elég hülye szokása, hogy programozásnak nevezi az Excelben való mókolást, de van egy k... jó szemlélete, miszerint nem kell benyalni egy csomó függvényt, elég csak párat megjegyezni.

2016. máj. 10. 20:29
 15/15 Hominida ***** válasza:
Végül is nem alaptalan ezt programozásnak neveznie, mert ha olyan kódsorozatot írsz be, amelyet a gép egy műveletsorrá alakítva hajt végre, az már program. Akkor is, ha a program nem önálló alkalmazás.
2016. máj. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!