Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom megnyitni ezt...

Miért nem tudom megnyitni ezt az Excel fájlt?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt írja ki! Ez mitől van és mit jelent? E-mailben kaptam fájlokat (ismerőstől) és kettőnél ezt írja ki. Elkértem már mástól is a két fájlt és szintén ez van. Mi lehet a gond? 2010-es Office-om van. A 2007-es sem nyitotta meg.

Mi lehet??? Valaki segítsen legyen olyan szíves, mert már megzavarodok, hogy nem tudom mi a gond.

2016. máj. 8. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:

2016-os Wordot toltsd le.

Ha nem vagy diak, akkor inkabb a Google Drive-ra toltsd fel, ott meg tudod nyitni a Writerrel.

2016. máj. 8. 18:09
 2/6 P.O.C. ***** válasza:

Lehet hogy tényleg igaza van, és sérült a fájl nem gondolod? letöltés közbe is megsérülhet, ha vacakol a netkapcsolat.

Ezen kívül hardverhibás gép szokott így megzakkanni, pl amibe rossz a RAM. Bár akkor dobálná a kékhalálokat is rendesen vagy fagyogatna.

2016. máj. 8. 18:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Diák vagyok....

Sérült lenne? De már többször is letöltöttem, és mindig csak az a kettő, illetve mint említettem, elkértem mástól is, és ugyan úgy...jaaa, és nekik semmi gond nincs vele, ezért is nem értem, hogy nekem miért nem jó! :(

2016. máj. 8. 18:15
 4/6 P.O.C. ***** válasza:
Akkor a hiba a te készülékedben van, futtatni kéne mémóratesztet, víruskeresést stb, talán még az Office -t is újra kell telepíteni.
2016. máj. 8. 18:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Az Office-t az imént telepítettem újra, megcsinálom a víruskeresést...

A memóriatesztet azt hogyan tudom?

2016. máj. 8. 18:44
 6/6 Lajos54 ***** válasza:
Ha semmi sem segít, próbáld meg valakitől (aki meg tudta nyitni) úgy elkérni, hogy legyen újra mentve, más néven. Elég, ha a névbe egy plusz karakter van beszúrva. Ez néha szokott segíteni.
2016. máj. 8. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!