Használja vki a blogger.com-ot?
Lenne egy fontos kérdésem. Én szerettem volna írni, így gondoltam letöltöm a mobilalkalmazást. Beléptem és el akartam kezdeni egy bejegyzést. Kiírja:
a bejegyzés címe és mellete van egy kamera jel. Ha erre rámegyek, akkor beszúrhatok képet, ha például egy origami madarat készítek.Idáig oké, tök jó. A következő sorba írták:
A bejegyzés tartalma. Ha rámegyek, már írhatok is. Írtam egy kis bevezetést és leírtam az első lépést, hogy hogyan kezdjük aa hajtogatást. Leírtam meg minden, de azért látni is kell, mert úgy lehet igazán megérteni. Azonban, képet nem tudok beszúrni. Tudja esetleg vki hogy hogy kell?
Több képet nem lehet beszúrni a letöltött alkalmazással,csak egyet. Azt is a bejegyzés legvégére.
Ha több képet szeretnék beszúrni, akkor felmegyek az OLDALRA. Ott ugye rendezgetni is tudom, hova akarom a képeket.
Az alkalmazás amúgy is nagyon macerás... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!