Windows 7 vagy Windows 10? Melyik a jobb?
A 6. válaszolónak annyit szeretnék mondani, hogy attól, hogy a Windows 8 sokak számára nem jött be, nem kell a Windows 10-ről is hasonlóképpen nyilatkozni.
A Windowsok között van egy ilyen "átok", hogy minden 2. rendszer rossz. Demonstrálnám.
1. Windows XP=Nagy siker
2. Windows Vista=Kisebb siker
1. Windows 7=Nagy siker
2. Windows 8=Kisebb siker
1. Windows 10=...
Persze nem csak ilyen babonákra kell hivatkozni, amúgy a Windows 10 tényleg igazán jó, úgy készítették el, hogy Windows 7-búl kiragadták a rengeteg jó tulajdonságot, illetve a Win 8-ból a kevesebb pozitivumot, és ezeket egybegyúrták. (forrás: HVG.hu)
Illetve kapott még új DirectX-et, ami a gaminghez kellhet, plusz számos hasznos újítást. Eddig én is úgy voltam vele, hogy Windows 7-nél megállok, és nem megyek tovább, de aztán olvastam, hogy e nagysikerű oprendszer támogatását is megszüntetik, ahogy az XP-vel tették. Ezért szerintem válaszd a Windows 10-et.
> bba nem bírtok belegondolni, hogy már egyre több nagyobb YT videós is áttért 10-re?
Miért, ez mit számít? Sokan áttértek, sokan nem. Sokaknak bejön, működik a 10, sokaknak nem. Ebbe kell belegondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!