Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Navon Mizu M450 hez szeretnék...

Attila670 kérdése:

Navon Mizu M450 hez szeretnék tenni valami custom rom-ot mert az eredetit elrontotam! valaki aki tud rá valami rendzsert segitsen?

Figyelt kérdés

nagyábol értek hozzá feltettem egy rendszert rá valami 6.0 ásat de vele nem nagyon mükszik mivel nem fogadja ell a kártyákat :/ csak a huszast de azon is csak a mobilnet et hivni nem tudok vele meg engem se lehet

esetleg valaki tudna segiteni milyen rendszert lehetne rá tenni a legjobb lenne a gyári de azt szerintem nem tudja nagyon odadni senki nekem egy stabil rendszer kell nem baj ha valami fözöt rom féleség

cwm recovery van már a telon szoval zip telepitök jó rá

2016. máj. 5. 00:34
 1/1 hugo1993 válasza:
hello nekem egy mizu d405 ot van es mikor kert szoft frisetest. hibat ir ki azota csak bootolna befele es a racoveryt dobja be. tudnal nekem.segiteni ??
2016. júl. 18. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!