Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyi ideig tart a Linux...

Mennyi ideig tart a Linux openSuse telepítése?

Figyelt kérdés
A telepítés végrehajtása pontnál tart kb 45 perce már 93%-nál van..vagy a hardverektől is függ hogy mennyire gyors?

2016. máj. 3. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Addig menjél ki focizni a haverokkal... :-) ...és ha visszatérsz néhány óra múlva és a telepítés még mindig 93%-ékos, akkor lehet gyanakodni, hogy lefagyott.

(akkor még megpróbálod mégegyszer telepíteni, ha akkor is ugyanott fagy le, akkor lehet, hogy a telepítő-lemez hibás (ha egyáltalán lemezről telepítesz)... ...vagy a winchestered!)

2016. máj. 3. 15:00
 2/9 Alain Delon ***** válasza:
Eredetileg az openSUSE feltelepítése kb. 1/4 óra, és utána újra is indítja a gépet. Ez a legújabb Leap már egy kicsit tovább tököl, de az sem olyan sokáig. 45 perc biztos nincs.
2016. máj. 4. 08:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, már lényegtelen. Visszaraktam a Windowst mert nem értettem hozzá. Teljesen máshogy van rajta minden, a panelt sem tudtam rendesen beállítani, meg hát a képernyőfelbontást se találtam mert kilógott az egész panel mindenhova. Az ikonokat is eltüntettem az asztalról, és nem tudom hogy hogyan.. :D
2016. máj. 4. 20:51
 4/9 Alain Delon ***** válasza:
Milyen GUI-val telepítetted? Milyen videokártyád van?
2016. máj. 5. 14:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Azér kérdeztem mert úgy gondoltam lefagyott, csak nem esett le hogy nem windows...különben azóta már eladtam 3ezerért nekem nem jött be.
2016. dec. 14. 14:41
 6/9 Alain Delon ***** válasza:
Kik vett meg tőled 3000-ért egy ingyenes rendszert?
2016. dec. 14. 17:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy okos ember :) ... Mondtam neki hogy nem kell érte semmi ingyen odaadom, aztán kezembe nyomta a pénzt és mondta nekem hogy régóta ilyet keres, a megmentője vagyok.. röviden ennyi. :)
2016. dec. 16. 08:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem értette hiába győzködtem h ingyen van .. ismerős különben
2016. dec. 16. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ok. hogy a dobozos Leap kiadást kb ennyi pénzé adják de az okosnak... biztos söralátétnek kellett vagy mi :-)
2017. jan. 31. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!