Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Skyrim hearthfire dlc elkezdése?

Skyrim hearthfire dlc elkezdése?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom elkezdeni a skyrim hearthfire dlc-t bármi infó jöhet, hogy hányas szintől milyen küldetések után stb. Előre is köszi.

2016. máj. 1. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
elméletileg kellett kapnod egy levelet ha aktív a dlc. Abban benne van hogy melyik telek a tied a 3 közül és hogy mit kell csinálnod.
2016. máj. 1. 18:55
 2/7 anonim válasza:
Szia! Én is ezzel a problémával küszködök. Már lv 32-es vagyok de nem találtam semmi küldetést a Hf dlc-hez. Neked sikerült?
2016. máj. 2. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha normálisan működik a program, akkor akár alacsony szinten is megkapod a küldetés kezdetét.

Először Falkreath jarl-ja hív meg beszélgetni, ott kell küldetéseket teljesíteni addig, amíg fel nem ajánlja, hogy most már vehetsz ingatlant a tartományban (mint Whiterun esetén). Viszont nem házat vehetsz, hanem telket, aztán kezdődhet az építkezés. Ha futár nem hoz levelet, még megpróbálhatod a jarl-t felkeresni, hátha úgyis működik.

Később ugyanez két másik (?) városban is eljátszható.

2016. máj. 2. 17:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Falkreath-nél már than vagyok vagy mi de nem kaptam levelet még pedig lv 17 körül járok és a Jarl se ajánlotta még fel se egyik ott lévő npc se szóval nem tudom mi lehet a baj. De ha valaki tudja hogy tudom le ellenőrizni hogy aktív e a dlc akkor azt is írja meg.
2016. máj. 3. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Játék indításakor a panelen a Data Files menüpontban látod, milyen kiegészítőid vannak, és azok be vannak-e kapcsolva.
2016. máj. 4. 18:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Le tudná valaki írni mi a neve mert van pár mod amit letöltöttem de nem ment tőle a játék ezért le töröltem de az ikonja ott van hogy bejelöljem ezért nem tom melyik az és hogy melyik nem az.
2016. máj. 5. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a Steam-es verzióval játszom, ott nem lehet eltéveszteni.
2016. máj. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!