Linuxot töröltem windowsows dual boot rendszerből, a partíciót hogy hozzam helyre?
egy C meghajtó (100GB) volt a windows, 365 GB maradt amit pedig egy linuxnak partícionáltam. Gyökérkönyvtár, swap, meg /home.
Ezeket windows alól töröltem a lemezkezelőben (win10) majd a bootot fix-eltem egy windows telepítővel. Viszont amikor a 365 GB-szabad hely (zölden néz ki) partíciónál létre hoznák egy új egyszerű kötet-et, azt írja hogy "nincs elegendő hely a lemezen a művelet befejezéséhez" Hogy csinálhatnám meg az én D partícióm windows-ban?
3 elsődleges partíció lehet, valószínűleg ezt a számot elérted és ezért nem engedi.
Bár akkor kérdés, mi az a 3 ami lefoglalja.
Közben megjött a kép.
Létre kell tudnod hozni, ha nem megy, akkor töröld a kiterjesztett felöletett és hozd létre újra. :-)
én azt értem csak nem tudom hogy töröljem. Ha jobb gombot nyomok arra a partícióra, az van ott hogy "partíció törlése" amit azért nem értek mert amikor még linuxos partíció volt én már töröltem "kötet törlése" gombbal.
De most mint partíció is törölnöm kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!