Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Aki kalózop. Rendszert használ...

Aki kalózop. Rendszert használ az lebukhat és megbüntethetik?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Soha nem hallottam arról hogy aki nem csinált belőle pénzt azt elővették volna. (Remélem nem én leszek az 1.) Egyetlen ismerősöm van aki tiszta szoftvert használ. Mo.-on szerintem az emberek kb 5%-a vette meg a windfost amit használ. Magyarul ha eldobsz egy papírgalacsint egy középiskolai vagy egyetemi folyosón (vagy a nyilt utcán) akkor valószínű hogy eltalálsz egy szoftverbűnözőt :P :D
2010. ápr. 8. 08:47
 12/16 anonim ***** válasza:

00:14

Akkor mágnes.

Odatartom a vinyóhoz, és attól elb*szódik az egész.

Újramágnesezni meg nem fogják úgysem.

De nem vagyok ilyenekre felkészülni, mert egyszer sem fognak kopogni.

2010. ápr. 8. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Van külön program a neten, ami kikapcsolja az "Eredeti Windows..."-ot, és látszolag eredetivé teszi az oprendszert.

Amúgy elég erős mágnes kell ahhoz, hogy tönkremenjen a vinyó...

2010. ápr. 8. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Be lehet kapcsolni az autómatikus frissitést de amikor megkérdezi hogy a WGA telepítheti a gépre akkor mégsem-eztd, mert ez az a cucc ami irogatja ki neked ha kalózkodsz :)Én sem vettem meg ezt a sz*rt. Annyit nem ér meg :)
2010. ápr. 8. 18:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Érdekes téma ez amúgy :)

mi úgy voltunk vele, hogy egyszer kellet kibírni azt az összeget, akkor meg amúgy is jobban álltunk kicsit és megtehettük de ma már biztos nem vennénk meg.

a warez amúgy mit jelent? bocsi csak nem vagyok hozzáértő...

2010. ápr. 8. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:

17:45

Nem tudom milyen mágnes kéne hozzá, de ha nagyon közel van a vinyó a gép oldalához akkor gondolom jóval gyengébb is elég.

De nem foglalkozok annyira a témával, nem félek ilyenektől.

És a warez:

"A Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő kereskedelmére utal."

Wikipedia.

2010. ápr. 8. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!