A playsTV nevű programmal hogyan lehet videókat fölvenni?
Figyelt kérdés
Fönt van a gépemen a playsTV meg a Raptr nevű program is. Tudtommal mindkettővel lehet videókat fölvenni, ám én mégsem tudok velük. Egyszer régebben amikor fönt voltak, úgy emlékszem a játék megnyitásakor automatikusan elkezdte valamelyik venni a felvételt. Megjegyezném, hogy még soha nem csináltam ilyen felvételeket, pontosabban még régebben csináltam, d azokat ki is töröltem, meg magát a programot is, mert akkor meg pont az volt a bajom, hogy mindig vette a felvételeket.2016. ápr. 29. 11:21
1/4 A kérdező kommentje:
Oké! Sikerült a felvétel. A probléma csak az, hogy amikor felrakom, akkor a legjobb (és egyetlen) képminőség a 360p.
2016. ápr. 29. 14:23
2/4 DjImipapa válasza:
Hova rakod fel? A szekrény tetejére, mert ott nyilván nem jó.... maga a felvevő program beállítása a döntő, kimeneti mentés beállítása szükséges lehet....
3/4 A kérdező kommentje:
Hogy hogy hová rakom föl? Hát youtubera.
2016. ápr. 30. 12:37
4/4 A kérdező kommentje:
De már sikerült beállítanom az 1060p-t.
2016. ápr. 30. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!