Létezik ilyen konvertáló program?
Inkább vegyél egy médialejátszót, mint pazarolni az idődet ilyenekkel.....
Semmi értelme egy letömörített 700Mb-os avit vissza konvertálni 4 GB-ra. Rontod az amúgy is lerontott minőséget, jobb úgy sem lesz a film ha 20GB-ba konvertálod akkor sem, és még a tárhelyedet is pazarlod. A DVD-ék ideje amúgy is lejárt, egy olcsóbb média lejátszóval előrébb lennél....
ConvertXtoDVD, ez fizetős. DvdFlick ingyenes.Több avit is egybegyúrhatsz.
Egyébként én is kedvelem a dvd-t, mert a dvd lejátszóm elég jó átvitelű. Egészen más a hangja, ha azon nézem, mint ha divx-es lejátszón...igaz jó hangfalakon hallgatom. Usb-ről nem beszélve, hiába .mkv a fájl. Ok, nagy tv-n a kép persze jobb...
OK-é! Mindenki azt csinál amit akar, felőlem VHS kazettákat is gyűjthetsz, ha a DVD lemezek okoznak örömet akkor csináld.10-15 év múlva úgyis dobhatod a szelektív hulladékgyűjtőbe....Addigra úgy is eloxidálódik a gyűjteményed.Jó, a gyári műsoros az nem, de a kérdésed nem arról szólt. Mindegy.
Mondjuk a VHS-ek azok már inkább bírják. Jobb helyeken mágnes szalagra archiválnak még mindig.
Figyelj, én külső HDD-re gyűjtöm a filmeket, ha tehetem HD felbontásban, természetesen nem eredeti méretben, hanem jó minőségű HD rippekben. Amiket 2-3 GB-ból meg lehet úszni.
Nemzetközi fájlmegosztókról kiválasztom a legjobb méretű és minőségű HD Rippet, majd hozzá teszem a magyar hangot amit szintén fájlmegosztón szerzek be.
A magyar fájlmegosztókon extrém méretben leledzenek a filmek, én nem fogok 20-30 GB-ban tárolni egy filmet sem.....
Az Apocalypto például Full HD ban van meg és nincs 3GB,A legújabb Mad Max HD-ban 2GB,.....
És még lehetne sorolni.
Ezért mondom, hogy mi a fenének kell a 640x320-at ami 700MB felkonvertálni 4GB-ra, ami már eleve ratyi minőség, de még DVD lemezt is pazarolsz rá meg az idődet, meg még értelme sincs mert úgyis a kukában végzi... Kinek a pap, kinek a paplan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!