Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik ilyen konvertáló program?

Csapo1002 kérdése:

Létezik ilyen konvertáló program?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan progit keresnék ami egy avi, divx fájlt konvertál dvd formátumba. Az lenne a lényeg, hogy pl. egy avi fájl 700 mega ne kb. 1.5 gigát csináljon belőle, hanem húzza szét rendesen (3-4 giga-ra)! Régen a Nero7-ben volt ilyen, sőt, abban még hangsávot is lehetett választani (sztereo, 2.1, 5.1)! Windows 10-re kellene! Köszönöm szépen a segítséget előre is!
2016. ápr. 29. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vegyél egy médialejátszót, mint pazarolni az idődet ilyenekkel.....

Semmi értelme egy letömörített 700Mb-os avit vissza konvertálni 4 GB-ra. Rontod az amúgy is lerontott minőséget, jobb úgy sem lesz a film ha 20GB-ba konvertálod akkor sem, és még a tárhelyedet is pazarlod. A DVD-ék ideje amúgy is lejárt, egy olcsóbb média lejátszóval előrébb lennél....

2016. ápr. 29. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Freemake Video Converter, Format Factory
2016. ápr. 29. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:

ConvertXtoDVD, ez fizetős. DvdFlick ingyenes.Több avit is egybegyúrhatsz.

Egyébként én is kedvelem a dvd-t, mert a dvd lejátszóm elég jó átvitelű. Egészen más a hangja, ha azon nézem, mint ha divx-es lejátszón...igaz jó hangfalakon hallgatom. Usb-ről nem beszélve, hiába .mkv a fájl. Ok, nagy tv-n a kép persze jobb...

2016. ápr. 29. 21:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is a dvd-re esküszöm, főleg, hogy gyűjtő vagyok... :) Az első válaszolónak: a dvd-k ideje lejárt? Már akinek..
2016. ápr. 29. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

OK-é! Mindenki azt csinál amit akar, felőlem VHS kazettákat is gyűjthetsz, ha a DVD lemezek okoznak örömet akkor csináld.10-15 év múlva úgyis dobhatod a szelektív hulladékgyűjtőbe....Addigra úgy is eloxidálódik a gyűjteményed.Jó, a gyári műsoros az nem, de a kérdésed nem arról szólt. Mindegy.

Mondjuk a VHS-ek azok már inkább bírják. Jobb helyeken mágnes szalagra archiválnak még mindig.

Figyelj, én külső HDD-re gyűjtöm a filmeket, ha tehetem HD felbontásban, természetesen nem eredeti méretben, hanem jó minőségű HD rippekben. Amiket 2-3 GB-ból meg lehet úszni.

Nemzetközi fájlmegosztókról kiválasztom a legjobb méretű és minőségű HD Rippet, majd hozzá teszem a magyar hangot amit szintén fájlmegosztón szerzek be.

A magyar fájlmegosztókon extrém méretben leledzenek a filmek, én nem fogok 20-30 GB-ban tárolni egy filmet sem.....

Az Apocalypto például Full HD ban van meg és nincs 3GB,A legújabb Mad Max HD-ban 2GB,.....

És még lehetne sorolni.

Ezért mondom, hogy mi a fenének kell a 640x320-at ami 700MB felkonvertálni 4GB-ra, ami már eleve ratyi minőség, de még DVD lemezt is pazarolsz rá meg az idődet, meg még értelme sincs mert úgyis a kukában végzi... Kinek a pap, kinek a paplan....

2016. ápr. 30. 03:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg a 3D-s filmeket konvertálom le(melyeket 18 Gb.körül lehet letölteni),2-5 Gb.körülire,még egész tűrhető minőségben lehet nézni.
2016. ápr. 30. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!