Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell frissíteni windows...

Hogyan kell frissíteni windows 10-re?

Figyelt kérdés

Két hónapja kb. jött kis ikon a tálcán, hogy frissítsek, de nem törődtem vele. Azóta eltűnt, de most szeretnék frissíteni. Microsoft oldalán rámentem, hogy frissítés. A telepítő fél órán keresztül töltött, és már vagy egy órája azt írja, hogy frissítések keresése.

Win 7 Ultimatet használok (nem eredetit).

2016. ápr. 26. 18:50
 1/4 DjImipapa ***** válasza:
Akkor nyilván sehogy! Ha még eredeti lenne....ám sok még a baj a w10-el, ha nem akarsz sokat bosszankodni, hagyod....:)
2016. ápr. 26. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősömnek is sikerült frissíteni és neki sem volt eredeti a win7-e.
2016. ápr. 26. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább ne kisérletezz ezzel.. Egyébként nekem 10-em van és semmi bajom vele. A Microsoft oldaláról töltsd le az eredeti Windows 10-et (ingyenes amúgy) és fel is tudod telepíteni. Ha uttánna megveszed a kulcsot be is tudod aktiválni. vagy nézel a neten másik megoldást (az aktiválásra)
2016. ápr. 26. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Akinek eltűnt, ott valami hardver kompatibilitási gondok voltak.

A Windows Update pedig órák kérdése, és 4+GB RAM kell neki már...

2016. ápr. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!