Oldott már meg bármilyen problémát egy program újratelepítése?
Figyelt kérdés
Kivéve, ha oprendszerről van szó persze. Itt gyakorin folyamatosan látom, ha valami gond adódik egy játékkal, az esetek 99%-ban mindig van minimum egy művelt, aki beírja, hogy telepítse újra. Magamból kiindulva legutóbb 10 éve, 12 évesen hittem, hogy ez bármire megoldás, plusz mivel netem sem volt, hogy utánajárjak, érteni meg nem értettem hozzá, hogy fájlokban kutakodjak (mint ahogy most sem), maradt az újratétel. De akik ezt folyamatosan beírják, azok valóban bíznak benne, hogy attól egy csettintésre elindul valami, ami azelőtt tízszer nem?2016. ápr. 25. 19:00
1/2 anonim válasza:
probléma függő, hibák bármikor lehetnek a telepítés során, bár ezeket a telepítők ki is szűrik. De valóban, az esetek 99%-ban ez semmit se segít.
2/2 Gábor_79 válasza:
Én találkoztam olyan tört programmal, ami csak második telepítésre működött; nem csak nálam. Nem ez az ideális eset.
Esetleg, ha valamit nem rendszergazdaként telepít az illető, van, hogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!