Hogyan tudok 300 képet egymás mellé tenni egy "rácsba"?
Mint ez csak szöveg nélkül:
(Tudom hogy GIMP-el lehetne kézzel átméretezni és megcsinálni de semmi kedvem nincs hozzá)
Nem ígérem, hogy megtudja csinálni ez a program amit elvársz, de egy próbát azért megér.
Első: Köszi szépen működött :D
Második: Nem egészen erre gondoltam mivel ennél kell egy "alapkép" ami alapján rendezi a többi képet, de azért kösz
Mindenkinek ment a zöld :D
#4:
Hááát, a szabályos rács nem pont az, ami Kérdező linkjén látható, de kétségtelen, hogy azt nagyon tudja még a PhotoScape is. Tudná szegény a másik változatot is, az úgynevezett „Montázs” funkcióval (ami valójában tabló/kollázs akar lenni), csak ahhoz előbb el kéne készíteni hozzá a keretrendszert (Jegyzettömbbel elvileg egyszerű, a gyakorlatban viszont 300 kép esetén pokol).
Szerintem inkább valami kifejezetten kollázskészítésre szolgáló programot kéne keresni. Én egyiket sem ismerem, de a bemutatkozó képek alapján bizonyára lesz köztük használható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!