Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steam újratelepítése, a benne...

Folder kérdése:

Steam újratelepítése, a benne lévő játékok újrarakása nélkül?

Figyelt kérdés

Hogy lehet újrarakni a steamet anélkül hogy megint egyesével le kéne töltögessem a játékokat?

Bekapcsoltam a gépem és azon vettem észre magam, hogy nem idul el a steam-em megpróbáltam mindent, rendszergazdaként futtatni, kitöröltem a CilentRegirty.blob filet, újraindítottam a gépem, megpróbáltam egy steames játékot elindítani szóval nagyjából mindent de még mindig nem indul és ha újra kéne rakjam a steamet rentgeteg idő telne el azzal hogy kb 60gb-nyi játékot töltök le újra meg lehet ezt anélkül is oldani?

2016. ápr. 24. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudtommal ha a Steam alkalmazást eltávolítod a játékok nem törlődnek.
2016. ápr. 24. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, de ha a C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common mappáig eljutsz, ott ugyebár megtalálod a játékokat, ha azokat átmásolod máshova, majd vissza, elllvileg megmaradnak, és ha le is tölt utána a steam valamit, max pár kiegészítő megát, amik máshol vannak eldugdosva.
2016. ápr. 24. 11:59
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat most megpróbálom lementeni és remélhetőleg sikerül!
2016. ápr. 24. 12:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Na az történt, hogy letöröltem(steam uninstall fájl) a steamet és mikor újra akartam telepíteni az fogadott, hogy zárja be a steamet telepítés előtt, majd feladatkezelőbe megkerestem és ez fogadott: [link]

mi az istenért nem tudom bezárni megpróbáltam cc-cleanerrel is!

2016. ápr. 24. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Újraindítás után is szar volt? Vezérlőpultban nézted, ott maradt-e a steam? (programok telepítése és törlése)
2016. ápr. 24. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm 2.szori újraindítás után végre megadta magát
2016. ápr. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!