A C meghajtón folyamatosan fogy a szabad hely. Egy hónap alatt 10Gb tűnt el. Mi okozhatja ezt a folyamatot?
Először még nem foglalkoztam vele,de aztán már egyre sűrűbben csokkent.
A C meghajtó újra telepítése megoldás lenne?
A Windows frissítések folyamatosan termelik a szemetet, de állítd be limitet a rendszer-helyreállítási adatok gyűjtésére, a Lomtárba is, és a böngésző ideiglenes tárolásában is. A Firefoxban én már automatikusan töröltetem a puffert kilépéskor - ettől még a History megmarad -, a Chrome pedig arról híres, hogy eszméletlenül elterpeszkedik.
A Számítógép vagy a Total Commander gyorsan megmutatja minden mappáról, hogy mennyi az alatta levő fájlok és almappák összes területe. Kezdj keresgélni a C: gyökerétől, valahol gigantikus méretekkel fogsz találkozni. Ha végignyomozod a legterjedelmesebb helyeket, meg fogod találni a ballasztokat. Aztán ki lehet találni, hogy azzal mit kezdhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!