Tudnátok ilyen programot mondani?
Olyan programot keresek amibe ha beírok valamit azt már nem tudom kitörölni. Ez azért kellene mert már huszadszorra kezdem el írni a könyvemet és mindig kitörlöm és így nem jutok egyről a kettőre.
Minden javaslatot köszönök!
Nem fogsz ilyen programot találni. Elmentheted jelszóval, a fájlkezelőben védett- vagy rendszerfájllá teheted, de a tudatos törlés vagy felülírás ellen egyik sem véd meg. A számítógépeden te vagy az úr, azt csinálsz a fájljaiddal, amit akarsz.
Semmi sem indokolja, hogy mindig ugyanazt a fájlt toldozd-foldozd. Szokd meg, hogy betöltés után, mielőtt bármit alakítanál rajta, a „Mentés másként...” menüponttal új néven (praktikusan egy sorszámmal kiegészítve) mentsd el, és ebben az újabb fájlban dolgozz. Persze, így felhalmozódik egy halom fölösleges fájl a gépeden, de bocsásson meg a világ, ezeknek a mérete igazán jelentéktelen mondjuk egy átlagos videó vagy akár csak néhány jobb minőségű kép méretéhez képest. Amit már egyszer létrehoztál, azt tekintsd értékes nyersanyagnak, és őrizd meg akkor is, ha abban a formájában már elégedetlen vagy vele. Amikor elkészülsz a könyveddel, majd kidobhatod, ami már nem kell. Igazán okosat nem is tudok mondani, mert annyira idegen tőlem és érthetetlen a számomra, hogy úgy kezeled a saját szövegedet, mint egy iskolai táblát, amire csak akkor írhatsz, ha az előzőt letörölted.
Nem tudom, lehet, hogy az interneten van olyan blog, amely nem hagyja, vagy legalább megnehezíti, hogy a régebbi bejegyzéseidet töröld, de esetleg ilyesmivel is próbálkozhatnál -- viszont az a gyanúm, hogy azt meg pont nem szeretnéd, hogy a kezdeti melléfogásaidat ország-világ olvasgassa. Szerintem nincs mese, egyszerűen meg kell tanulnod tervszerűen és megfontoltan használni a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!