Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért támad kedvem játékokhoz...

Miért támad kedvem játékokhoz videók alapján?

Figyelt kérdés
Ha van egy jó játék és nézek róla egy akármilyen videót kedvem támad játszani vele. Ez mitől van?

2016. ápr. 22. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A marketingesek tudnak erről sokat mesélni. :)

Az ember ha lát valamit, amit mások láthatóan élveznek, akkor ő is részt akar venni az élményben.

2016. ápr. 22. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
azok általában a pont olyan játékok , amit 1 xer kipróbálsz és annyira unod és hányingered van tőle hogy többet hozzá sem nyúlsz. amelyik játék meg nem kelti fel a figyelmed de ki probálod azzal több száz órát nyomsz végig !
2016. ápr. 22. 15:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Van rá ellenpéldám. Én nem vagyok steames ezért nem tudom megmondani mennyi órám van benne, de a GTA VC-t nagyon szeretem és legalább már benne van 2000 órám ha nem több. De mondjuk az AC-t egy undorító valaminek találtam aztán amikor leültem vele játszani a gép elé ragasztott.
2016. ápr. 22. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
ac syndicate amit gagyinak találtam videón de valahogyan még is be jött olyas fajta játék hogy elkezdesz vele játszani és érdekel mi lesz a folytatás .
2016. ápr. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!