Jegyzetfüzet program, ami egyaránt jó tabletre és számítógépre?
Figyelt kérdés
Sikerült a tabletemet elrontanom, és most nincs nálam, viszont a későbbiekben azon akarom folytatni a jegyzetírást. Addig is gépen elkezdeném, és biztonsági másolatot is csinálnék belőlük majd a tabról a gépre, ha esetleg újból megtörténne a baj.
Tehát olyan program kéne, ami arra is alkalmas, hogy a jegyzeteimet át tudjam húzni a tabletről a gépre - és fordítva.
Lehet hogy kicsit bonyolultan írtam le, bocsi.
2016. ápr. 22. 09:53
1/4 anonim válasza:
Egy alap szövegszerkesztővel txt fájlokat készítesz és ezt meg tudod nyitni gépen is. Ezen belül hogy melyik szerkesztő már csak a te igényeiden múlik.
2/4 Lajos54 válasza:
Egyetlen hátránya talán a Jegyzetfüzetnek, hogy csak a legminimálisabb szerkesztést engedélyezi. Tehát (mint előttem is írták) egyszerű txt fájt lehet vele menteni, de nem lehet például vastag, dőlt és hasonló dolgokat. De az alap szövegre jó.
3/4 A kérdező kommentje:
hát jobban szerettem volna valami élvezhetőbbet
2016. ápr. 22. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!