Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » UTorrent valóban veszélyt rejt?

UTorrent valóban veszélyt rejt?

Figyelt kérdés
Minap elterjedt a neten egy olyan hír hogy a uTorrent zsaroló vírust tartalmaz. Mi a véleményetek erről, mit olvastatok? Valaki tud olyanról aki valóban megkapta a vírust vagy csak pletykák vannak? Én attól tartok hogy ez a konkurencia lejárató propagandája, hiszen a UT a legelterjedtebb, és személyes véleményem szerint a legjobb is, nekem gondom nem volt még vele, pedig igen sokat használom, és nem szeretném lecserélni.

2016. ápr. 20. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem olvastál rendesen utána. Valóban vannak fertőzött verziók de ezek letöltő oldalakra kerültek fel. A hivatalos oldalak tiszták, hisz oda a készítők rakják fel.

Egyébként közel se a legjobb! Sőt valóban volt benne Bitcoin bányász program amitől a processzor 100% on tepert. Ezt a készítők rakták bele. Undorító mocsokság. Ha annyira a legjobb torrent kliens ilyenekre nem lehet hogy szükség legyen. Meg a sok reklám stb. Egyre többen elhagyják mert bizony kb a 2 es verzió óta csak szarabb lett.

2016. ápr. 20. 23:58
 2/7 meszike91 ***** válasza:

A deluge és a qbittorrent a legjobbak.

Az utorrentet nem kell lejáratni, megteszi maga is...

Tele van reklámokkal, értelmetlen funkciókkal és kéretlen programokkal. Semmi sem szól mellette.

2016. ápr. 21. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Van benne reklám? Az enyémben nincs, igaz, sose hagyom, hogy felrakja az új verzióját, minek, ha a cucc lejön így is.

A párom rágott be rá, neki qbittorrent van, bár az sem hibátlan nála.

Én lusta vagyok váltani, ha a céljaimnak tökéletesen megfelel egy program, de eléggé nem szép dolgokat írtok itt róla, az azért zavar, ha pofátlanok...

2016. ápr. 21. 00:40
 4/7 Fish1 ***** válasza:
Nekem egyszer a frissítéssel együtt lejött egy Conduit... Malwarebytes detektálta, aztán még firefoxban is ki kellett szedni.
2016. ápr. 21. 03:48
 5/7 anonim ***** válasza:
oldversion.com-ról lehet leszedni a 2.2.1-es verziót, se trójai, se zsarolóvírus, se reklám, semmi lópikula nincs benne, és ugyanúgy működik.
2016. ápr. 21. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
ha utorrent akkor csak 2.2.1 egyébként mióta az egyik verzióban volt benne egy jó kis miner program azóta az emberek nem érzik magukat biztonságban :D bár mondjuk a torrentezés mikor volt biztonságos?:D
2016. ápr. 21. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:

A torrent mindig biztonságos volt, most is az. Csak nem mindegy honnan szedjük le. Download.com ról nyilván nem szedünk le alkalmazást az ugyan olyan mintha kétes helyről torrenteznénk.

És igen a 2.2.1 a legjobb. Még ha nincs is sok gond az utorrentel, ilyet eljátszania, hogy miner programot rak bele.

Ez kb olyan mintha a kedves virágárus néni 5 év után fogja és elkezd kórokozókat rakni a virágaira, mert lefizette az orvos hogy ha megbetegíti az embereket akkor fizet neki.

2016. ápr. 21. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!