Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítség! Hogyan töröljem a...

Segítség! Hogyan töröljem a uTorrentet a gépemről?

Figyelt kérdés

Próbáltam letörölni többször is (vezérlőpult,programok törlése...)és nem lehet.

Ezt írja ki, mikor törölni akarom: [img] [link]

Ja, és már letöltést sem tudok elindítani, mert azt írja nem érvényes..

2016. ápr. 19. 20:27
 1/7 A kérdező kommentje:

rossz linket másoltam

ez a jó link : [link]

2016. ápr. 19. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Tudsz angolul? Azt írja hogy a törlés végbement, de egyes fájlok még hátramaradtak. Azt kézzel törölheted a telepítési mappából.

Letöltést azért nem tudsz indítani, mert a programba már bele lett törölve, így nem tud futni.

Még rádobsz egy CCleanert hogy törölje a fennmaradt szemetet utána, el kellene tűnnie.

2016. ápr. 19. 20:34
 3/7 Hominida ***** válasza:
Azt írja ki, hogy a törlés sikeres, de néhány beállítás megmaradhatott, például a registryben. Keresd meg a program mappáját, esetleg keress rá az egész C: meghajtón a "utorrent" névre, és ahol találsz ilyen mappát, akkor töröld. A régebbi klienseket nem volt ilyen komplikált törölni, mert elég volt a mappáját eltüntetni. Indítsd újra a gépet, és nyisd meg a Feladatkezelőt; ha nem látod az uTorrent fájlját, akkor kész vagy.
2016. ápr. 19. 20:37
 4/7 Hominida ***** válasza:
53%
Én azt mondom, hogy a CCleanert és más efféléket nem heyes használni. Csak kifejezetten fontos helyzetben, és ez nem az. Beletörölnek a registrybe olyan helyen is néha, ahol az nem kellett volna.
2016. ápr. 19. 20:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sikerült! :)
2016. ápr. 19. 21:12
 6/7 sportoska89 válasza:

Nekem hasonló problémám lenne, de nekem nem engedi ténylegesen uninstallni sem Win10 alól, sem Win 8.1 alól. Azt írja ki, hogy: "Nem elégségesek a jogai az uTorret eltávolításához. Forduljon a rendszergazdához". Emellett már nem tudok letölteni sem, tehát totál haszontalan ez a program számomra.

Köszi

2016. ápr. 30. 16:10
 7/7 Hominida ***** válasza:
Próbáld akár a uTorrentet, akár az eltávolítóját rendszergazda-módban elindítani, ez az opció ikon (menütétel) helyi menüjében ott van.
2016. ápr. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!