Miért nem tudom a particiot törölni?
Mármint az oprendszert
Win7
@#4:
A kérdés szerint igen. Ha megpróbálok a kérdés mögé kukucskálni, olyasmiről lehet szó, hogy Kérdező talán újratelepítette a Windowst, ezúttal a C lemezre, de a D-n lehettek még fontos adatai, ezért azt nem bántotta. Ha jól értem, akkor ennek megfelelően most sem akarja törölni az egész partíciót, csak a régi Windows fájljait eltávolítani.
Hogyha ez a helyzet, feltételezem, hogy az egész hóbelebvanc rendszerfájlokként van bekönyvelve, és ezért nem törölhető. De mindez merő légvárépítés a részemről, mert egyelőre semmi értékelhető infót nem kaptunk, még egy árva hibaüzenetet sem, pedig anélkül egy „nem engedés” elég szomorúan néz ki.
Igen szerintem is...
Ha a D-n volt oprendszer, akkor azt nem tudod formázni, mert maradtak bejegyzések, "miszerint még mindig oprendszer van rajta". Sajnos az a megoldás, hogy minden adatodat mented, és az egész hdd-t gyalulod, majd újraparticionálod. Lesz C és D, C-re mehet a telepítés, utána adatok vissza a D-re.
Nálam is volt hasonló eset, amikor figyelmetlenül a D-re telepítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!