Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lefagy a gépem és nem tudom...

Lefagy a gépem és nem tudom miért? youtubon halgattam zenéket és olyan 20 perc mulva teljesen lefagyott. Windows home premium 32 bitest használok. Alaplap foxconn g31 mx k 4 gb ddr2 hd 4850 q8400 450 termaltake táp 320 gb hitachi winyo

Figyelt kérdés
Nem tudok rájönni vajon mi lehet a baj? softwer vagy hardwer , talán az alaplap hibás? előtte 64 bites win 7 rendszert használtam R 2-est de annál is ilyen probléma volt.Talán szervizbe kellene vinnem?vagy szólni egy hozzáértőhöz?a 64 bites rendszerben Critical ID event 41 et ír Power Kenel.
2016. ápr. 16. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézz bele a windows eseménynaplóba.
2016. ápr. 16. 20:38
 2/5 axonbite ***** válasza:
az energia takarékossági beállításokat nézd át.
2016. ápr. 16. 20:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Mit kell észrevennem rajta? Mit kellene módosítani?
2016. ápr. 17. 06:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Itt a power optionsban a power saver és change plan setting és mind a kettőnél a display meg a sleep Never és Never?
2016. ápr. 17. 06:50
 5/5 axonbite ***** válasza:

[link]

itt kutakodj hátha kiderül valami

2016. ápr. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!