Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az FTP (android total commande...

Az FTP (android total commander) alkalmazás a telefonon csak egyirányú? Úgy értem, hogy én a telefonról nem tudok az otthoni gépemre fájlt küldeni vagy onnan másolni hanem csak a gépemről tudok a telefonra küldeni vagy onnan másolni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:

De tudsz, csak

1. szerverként kell fusson a gépeden egy ftp program

és

2. a tűzfalon engedélyezned kell a 21 vagy 22 portokat

illetve ha routert használsz akkor azon forwardolni /továbbítani kell a belső gép IP címére a portokat.

2016. ápr. 16. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
A számítógépemről látom a telefont, csak fordítva nem megy.A Filezillt-t használom és a port is engedélyezve van.El is kezd csatlakozni és látom is hogy felcsatlakozott a telefon, de a fájlokat nem látom a telón. A telefonon megnyitott totl com. így kéri: szerver neve/port/könyvtár.Mit kell ide írni az IP címemet?
2016. ápr. 16. 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. Amikor a második könyvtárat akarom betenni a megosztott könyvtárak közé (Filezilla)ezt írja ki: You have shared multiple unrelated directories.You need to assign aliases to link them together. Mit kell tennem, mert nekem nem világos?
2016. ápr. 16. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:

adj nekik valami alias nevet nevezd el akarhogy share1 share2 akármi, megosztás1 stb.

igen a szerver címe a külső publikus IP címed, és majd a routered ha van forwardolja a belső IP felé.

2016. ápr. 17. 00:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Hiába próbálom átnevezni a teljes virtuális nyomot kéri.Nem így kell: D:\meghajtó neve
2016. ápr. 17. 05:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Az miért van, hogy a Filezil. enlátom, hogy felcsatlakoztam, de a telefonon a total com-ba nem jelenít meg semmit?
2016. ápr. 17. 05:17
 7/8 A kérdező kommentje:
A telefonon viszont nem állítottam a tűzfalon semmit. Azt hogy kell?
2016. ápr. 17. 05:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott kivéve azt az egyet, hogy a másik meghajtómat nem tudom megosztani
2016. ápr. 17. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!