Milyen torrent letöltőt használjak?
Figyelt kérdés
Hasnzáltam eddig uTorrentet, majd BitTorrentet, de mindkettő befuccsolt.. A browserben letöltött torrentet nem akarja megnyitni egyik sem, állandóan a frissitéssel jön és hogy indítsam újra (mindkét alkalmazás esetében) és a torrentet mindig manuálisan kell megnyitanon az alkalmazáson keresztül "Add torrent..." opciónál, letöltési mappát pedig nem tudok beállítani..
Valaki bármilyen más programot tud ajánlani?
2016. ápr. 15. 22:38
3/12 anonim válasza:
azért javaslom a dvdvideosoft-osat mert azon nincsen reklám. Egyébként nem tudom hogy a probléma végett melyik lenne a jó, az általam javasoltal szerintem megéri egy próbát tenni
5/12 anonim válasza:
"Hasnzáltam eddig uTorrentet, majd BitTorrentet, de mindkettő befuccsolt." Mit értesz ez alatt?
6/12 Dongaben válasza:
uTorrent 2.2.1. Évek óta használom, hibátlanul, pontosan, komoly adatforgalommal. Jól beállítva ennél nem kell jobb...
7/12 anonim válasza:
Legújabb utorrentet javaslom, mert nagyon agresszív és a letöltési sebességet is jól kezeli ha másra is kell közben a net. Ez a 2 tulajdonság csak akkor hasznos, ha lassabb neted van és olyan dolgokat akarsz tölteni amit kevesebben seedelnek.
8/12 anonim válasza:
#7: Ja, csak telesz**ja a gépedet malware-el. Nem véletlenül használják a profik a 2.2.1 verziót, az volt az utolsó megbízható változat.
9/12 anonim válasza:
maximálisan egyetértek az 1 hozzászólóval a qbittorrent a megoldás a problémádra :)
10/12 anonim válasza:
qbittorrent
az utorrent 2.2.1 régi, lehetnek benne bugok és ha nem nyomod ki a frissítést még véletlen feltelepítheted a legűjabb reklámos bughalmazt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!